Malindamulders

Malinda Mulders

Voorstellen penningmeester

Mijn naam is Malinda Mulders. Als klein meisje was ik vaak op de plaatselijke kinderboerderij te vinden en ging ik regelmatig met mijn opa toeren om beestjes in de weilanden te kijken. Na veel zeuren bij mijn ouders kreeg ik mijn eerste hondje toch al op jonge leeftijd, ik was 6 jaar, het was een Yorkshire terriër genaamd Beauty. Je kon me niet gelukkiger maken.

Na Beauty kwam Scotty een West Highland White terriër en nu hebben we Pepper (een Parson Russell) en Sam (een whippet, welke ik via Wilma in huis heb). De eerste hondjes had ik echt als gezelschap, met Pepper heb ik veel trainingen en cursussen gevolgd, waardoor ik ook iets meer “hondenkennis” heb gekregen. Nu zijn Pepper en Sam al wat ouder. Naast honden heb ik een grote passie voor paarden, ook al vanaf jonge leeftijd was ik hier verzot op. Na Welsh pony Snowwhite kwam Fries Black Boy en nu staat er een KWPN-er Chrissy op stal en haar twee nakomelingen, Special Onyx en Tiamo.

Ik ken Wilma al een aantal jaren en voel me vereerd dat ze mij heeft gevraagd in het bestuur van de stichting. Ik weet wat zij heeft gedaan en doet en kan doen voor heel veel dieren (en dus ook voor de eigenaren), dat ik echt meteen JA zei toen ze met het idee voor de stichting bij me aan kwam. Ik doe al jaren de administratie voor ons eigen bedrijf en voel me daarom ook prima op mijn plaats als penningmeester binnen de stichting.

Steun ons en word donateur! Alvast hartelijk dank voor je gift!

Contact

Molenkamp  21
4171 BT Herwijnen

Anbi algemeen nut beogende instelling
Dierenlot2